15/03/2019

Denne uge har ABRACE ApS været med til at sætte fokus på læring til Danmarks Læringsfestival 2019 i Bella Center, København.

I ABRACE ApS vil vi gerne gøre en forskel for personer med særlige behov – det gælder personer i alle aldre. Derfor var vi til stede til Danmarks Læringsfestival 2019, hvor vi stod på stand med Future Lab, der ligeledes fremviste innovative og nye redskaber.

Nadia Arki, Relations Manager i ABRACE ApS, præsenterede ABRACE Relax-serien samt poncho frem til de mange deltagende undervisere, pædagoger, skoleledere, konsulenter og andre fagpersoner fra uddannelsesverdenen. De besøgende på standen fik et indblik i, hvordan ABRACE kan implementeres på specialområdet i skoleregi.

Sansestimuli i skolerne

Sansestimuli som i ABRACE-produkter kan skabe ro i krop og sind hos børn med særlige behov. Bl.a. har ABRACE Relax Stol en afskærmende funktion gennem øreklapper og tyngdetæpper, som bidrager til et trygt og roligt miljø. Derudover forventes ABRACE-produkter at kunne bidrage til at styrke inklusion via stilrene designs, hvorved eleverne ikke føler sig stigmatiseret ved brug af produkterne.

Faktisk er vi også ved at teste vores produkter på Seminarieskolen i Aalborg i deres specialklasser for at se, om ABRACE kan gøre hverdagen nemmere for eleverne med særlige behov.

Vil du høre mere om ABRACE-produkter? Kontakt os på
+45 2241 2640 eller [email protected]