29/03/2019

I denne uge har Maya og Kristine fra ABRACE-teamet deltaget i Socialt Lederforums Landsmøde 2019. Et landsmøde, hvor personer på tværs af forvaltninger, regioner og kommuner er mødt op for at sætte fokus på handicap- og psykiatriområdet samt velfærd.

På Socialt Lederforums Landsmøde blev godt 450 ledere fra handicap- og psykiatriområdet i hele landet samlet. Landsmødet strakte sig over to dage og bød bl.a. på oplæg, workshops og udstillingsområde. ABRACE ApS deltog som udstiller, og der var stor interesse i ABRACE Relax-serien, som blev præsenteret og demonstreret til Landsmødet.

Derudover var der en konkurrence på vores stand, hvor de deltagende kunne vinde en ABRACE Relax Stol. Det var en glad vinder, der kunne tage en ABRACE Relax Stol med hjem – og gå på weekend med ekstra ro i krop og sind. Et stort tillykke fra os!

En forskel for psykisk sårbare

ABRACE-produkter har til formål at skabe ro i krop og sind via sansestimuli. Her er vores store ønske at kunne gøre en forskel for psykisk sårbare personer, så de får en bedre hverdag og øget livskvalitet. Med forskellig typer stimuli integreret i produkterne er det en bred målgruppe, der med fordel kan benytte ABRACE-sortimentet. Dette indbefatter både aktiv og passiv stimuli.

Læs mere om ABRACE-produkternes funktioner under Produkter.